Európa Kiadó DVD felvétel

Tetszik ez az ötlet:

CSAK EGY PARTY

Hölgyem/Uram,

Volt már olyan koncerten ahol Ön volt az egyetlen nézõ? Bárhogy is legyen, erre alkalma nyílik aug 2.-án vagy 3.-án a Gödör klubban az Európa Kiadó együttes új koncert DVD-jének felvételei alkalmából. Ennek során a zenekar ugyanis minden egyes felvételre kerülõ számát egyetlenegy, az adott számra elõzetesen regisztráló nézõnek adja majd elõ. Önnek és csakis Önnek, tehát, ha vállalkozik arra, hogy egy személyben birtokba vegye a nézõteret és ilyen formában az EK DVD-jén szerepeljen (képben is). Ha úgy tartja kedve több dalra is nyugodtan jelentkezhet, egy-egy számnál több jelentkezõ esetén sorsolással döntjük majd el, hogy ki lesz a nézõ. Mielõtt azonban könnyelmuen regisztrálna, kérem, tegye döntését alapos megfontolás tárgyává, mivel amennyiben kiválasztásra kerül elvárjuk, hogy a felvételen a megadott idõpontban meg is jelenjen, ellenkezõ esetben ugyanis jelentõs problémákat okoz a zenekarnak és a DVD készítõinek, egyidejuleg valaki mást meg is foszt a közremuködés illetve a részvétel lehet?ségét?l.

Az Európa Kiadó mint ismeretes nem hajlik meg senki akaratának. Ott, akkor, úgy és azt játszik amit akar. Az viszont hogy kinek, mint általában, most is az Ön döntésén múlik.

Üdvözlettel: Menyhárt Jenõ
Igazgató

A felvételre kerülõ számok:

Aug 2. 15 óra 30-tól:

Így vonulunk be
Európa Kiadó
Jó lesz
Küldj egy jelet
Csend
Toporzékolok a vágytól
Igazi hõs

Aug 2. 19 órától:

Vigyázz ha angyal
Tied akarok lenni
Ez a város
Ha õ nem bánja
Az idõnél gyorsabban
Popzene
Itt kísértünk

Aug 3. 15 óra 30-tól:

Tengerpart
3 Judit 4 Zsuzsa
Szabadíts meg a gonosztól
Megalázó durva szerelem
Ez csak egy éjjel
Romolj meg
Mocskos idõk

Regisztrálni az egyes számokra júl 28. éjfélig, az europakiadozenekar@gmail.c?om címre küldött emailben lehet.
Ha a jelentkezõ miután megírta melyik szám(ok) nézõje szeretne lenni, ír néhány sort magáról vagy arról, hogy miért éppen az adott szám(ok)ra jelentkezik, az segítheti a zenekart a személyre szabottabb felkészülésben. Egy jelentkezõ több számra jelentkezhet, de végül csak egy szám felvételén vehet részt.
A felvételeken közremuködõket júl 29.-én emailben értesítjük, amely tartalmazza majd az eseménnyel kapcsolatos tudnivalókat. A fentiekhez hozzátartozik még, hogy minden közremuködõnek fel tudunk ajánlani egy ingyenes belépõt az augusztus 19.-i Gödör-beli koncertünkre.

http://www.facebook.com/event.php?eid=179665838764207

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *