Sziámi, Romano Drom, Kiss Llászló koncertplkát

4 videó és pár szó a Sziámi, Romano Drom, Kiss Llászló koncertről (2020. augsztus 24. @ Kobuci)

Több mint fél éve nem voltunk rendes koncerten, ami nagyon hiányzott. (Egy rendetlenen voltunk, amikor a Ráday utca egyik kocsmájában szinte véletlenül belebotlottunk Gerendás Péter estjébe és meg is hallgattuk a fél műsort.) A nyár zárásaként ami egyben a znyitásá is volt így nekünk, igen jól esett a Sziámi andFriends ráadás koncertje a Kobuciban. Előtte egy héttel volt ugyanott koncertjük, ami annyira telt ház lett hogy gyorsan szerveztek még egyet. Nem tudtuk előre, hogy tudunk-e menni ezért nem vettünk jegyet, de szerencsénk volt a helyszínen is simán volt. Nem tudom megsaccolni, hogy az engedélyezett 500 főnél menyien voltak kevesebben, de annak örültem, hogy amikor ülni akartunk akkor tudtunk és még így is jól láttuk a színpadot.

Hét után nem sokal kezdett Kiss Llászló (az URH-ból és az Európa Kiadóból) aki Barabás Bélával adott elő 8-10 számot. Köztük régi slágereket és az új, készülő lemezéről néhányat. Például a Kép c. számot, lásd alant . (Tudom hogy a szám közepén fél percet áll a kép. Inkább kivágtam azt, ahogy előttem mászkál valaki én megpróbáltam a kamerát átrakni, aminek az lett az eredménye, hogy nagyon ugrált az egész.)

Majd kezdett a Sziámi andFriends akik vegyesen és jól tolták. Egyrészt vegyesen mert játszottak jó pár számot a Romano Drom zenekar tagjaival. Mind saját számokat, mind a másik zenekar számait. Másrészt vegyesen mert a műsor közepén a Roman Drom nélkülük is játszott saját nótákat. Hamadrészt vegyesen mert, a mi nagy örömünkre, sokkal több régi mint új dalt adtak elő.

Íme mindegyikre egy példa: együtt adják elő a “Boldog Új Évet .”

Csak a Romano Drom adja elő a “Búzát, gabonát.”

Végül egy mix ami hét számból tartalmaz rövid részletet: Vigyetek el (URH), Hídon, Ennyi, 100 Bolha, Mi már leszoktunk róla, Szeretni még, Bon bon si bon (URH).

A négy szám egy playlisten itt, ha kell.

Subscribe to my YouTube channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *